302023kol
Obična žlijezda ili ipak SJEDIŠTE DUŠE?

Obična žlijezda ili ipak SJEDIŠTE DUŠE?

Jučer tijekom psihokorektivnog tretmana (koristio sam regresivnu hipnozu) moj pacijent, koji već godinama pati od nesanice i za kojeg moderna konvencionalna medicina nije uspjela ponuditi trajni pozitivan terapeutski učinak, se našao u prastaroj šumi, koja je prema njegovim riječima bila vrlo slična džungli. U tom okruženju pacijent se osjećao kao neki aboridžin, koji je vodio zagonetan razgovor s “biljnim” (?) bićem koje mu je ponudilo riješenje problema s nesanicom. Pacijent se ne može sjetiti detalja, ali je jako zabrinut zbog toga što je “vidio” i želi ponovno “zaroniti” u podsvijest s ciljem da shvati kako si može pomoći.
Ovo je bio prvi takav slučaj u mojoj medicinskoj praksi i zato sam odlučio dublje proučiti problem nesanice.
Nakon mog pretraživanja unutar raznih znanstvenih publikacija pronašao sam vrlo zanimljive informacije u Britanskoj Enciklopediji.
Pogledajte poveznicu OVDJE
Izgleda da mi liječnici stvarno možemo pronaći adekvatne odgovore o liječenju stanja kao što su nesanica, upravljanje stresom, antikancerogeno djelovanje i mnoga druga u Amasonskoj džungli?
Je li moguće da je promašena poveznica za neuroznanost koja se tiče međupovezanosti psihe i ljudskog mozga zapravo skrivena u znanju Curanderosa (Amazonskih šamana)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *