12022ruj
Testiranje ekstrasenzorne percepcije (ESP)

Testiranje ekstrasenzorne percepcije (ESP)

Testiranje ekstrasenzorne percepcije (ESP) uz pomoć znanstvenih metoda postaje esencijalna metoda u današnjim zahtjevnim vremenima. Sve više ljudi  shvaća potrebu percepcije fizičkog  svijeta kroz intuiciju, osjećaj, tkz right-brain approach. Znanstveno dokazani logični left-brain approach je samo jedan dio ljudske kognitivne sposobnosti. S druge strane alternativne ili komplementarne metode  svrstane u Metafiziku još od vremena R.Descartesa su bile nepravedno zanemarene i zaboravljene.

Živimo u vremenu digitalizacije svijeta i brojnih tehnoloških prednosti što uzrokuje otuđenost i gubitak duhovnosti, a time smanjuje enormni potencijal pojedinca i društva u medicinskoj, ekonomskoj i znanstvenoj, računalnoj, etičkoj i filozofskoj i duhovnoj evoluciji.

MAIM je jedina strukovna udruga na području Jugoistočne Europe koja nudi uslugu testiranja ekstrasenzorne percepcije i daje konkretne rezultate u postotnom brojčanom obliku. Nakon što osoba prođe kroz predloženo testiranje, naši stručnjaci će ponuditi terapijske mogućnosti za razvoj vještina s ciljem povećanja i proširenja individualnog percepcijskog polja individue.

Rad na razvoju ekstrasenzorne percepcije (ESP) proširuje i jača kognitivne sposobnosti  a time povećava kvalitetu življenja.

Temelj svega su brojna istraživanja iz Sjedinjenih Američkih Država, Europe, Bivšeg Sovjetskog Saveza, Azije. 

Dodatne informacije i literaturu možete pronaći ovdje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *